Laddar Evenemang

Entreprenörddagen 1 december 2017

december 1, 2017
325Kr
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Tillsammans med Grant Thornton vill vi bjuda in dig till Entreprenörddagen den 1/12!

Är du företagare och/eller entreprenör med en affärsplan, budget och en strategisk utmaning? Då är detta något för dig! Entreprenörddagen har syfte att belysa viktiga ämnen som berör entreprenörskap och företagare. Deltagarna möts för att diskutera ett förutbestämt ämne och få en möjlighet att utbyta erfarenheter. Under eventet bjuds det på aktiviteter i form av föreläsning, diskussion och workshops knutna till temat. Temat för Entreprenörddagen är “Företagets nästa kliv i utvecklingen?”. Vilken fas du än befinner dig i är det bra att stanna upp och tänka till eller tänka om!

Känner du att du trampar på samma ställe eller är redan på väg till nästa fas, då bör du anmäla dig! Under dagen kommer vi att varva moderna affärsutvecklingsteorier med praktiska övningar. Vi vill hjälpa dig att definiera och utveckla din affärsidé och din affärsmodell, sätta mål och aktiviteter för att ta ledning över bolagets affärsutveckling. Vi garanterar att du kommer få utmanas och bygga ut ditt kontaktnät.

13.00: Förmingel
13.30: Programmet tar sin början
13.45: Föreläsning – Thomas Lindgren, Grant Thornton, med lång erfarenhet som auktoriserad revisor, certifierad affärsrådgivare samt från företagsledande befattningar.
15.00: Fika
15.15: Övning
16.15: Paus
16.30: Workshop
Avrundning

Från 18.00: Middag

 

Sista dag för anmälan: 17 november 2017, anmälan är bindande    För anmälan maila Karin, karin.johansson@entreprenorden.se

I samarbete med

Detaljer
Datum: december 1, 2017
Pris: 325Kr
Evenemang KategoriEntreprenörskap
Plats
Venue Name: S:T PERSGATAN 10, 753 20 UPPSALA
Address: Sverige
+ Google Map