Om oss

Entreprenörddagen
Entreprenörddagen är ett event i syfte att belysa viktiga ämnen som berör entreprenörskap och inspirera flera till företagande. Entreprenörer möts för att diskutera kring ett förutbestämt ämne och utbyta entreprenöriella erfarenheter. Under dagen bjuds det på aktiviteter i form av föreläsning och workshops knutna till temat. Efter dagen följer en middag som entreprenörerna anmäler sig till.

Wonder Women
Hösten 2017 startade konceptet Wonder Women. En kvinnokonferens för svenska entreprenörer och företagare men även för kvinnor som är intresserad av att starta sin egen verksamhet. Konferensen hålls i 2 dagar, främst under en helg, med varierande aktiviteter och är planerad att hållas årligen.

Arrangemanget samlar kvinnor som oftast sitter på samma funderingar, tankar och idéer. Istället för att bolla med ”samla gamla människor” får man möjlighet att träffa nya människor att diskutera med. Deltagarna breddar sitt nätverk och förstår att de inte är ensamma med sitt företagande – vi kämpar alla tillsammans.

Entreprenörden
Konceptet Entreprenörden startade i september 2015 med en idé att motivera och inspirera fler till entreprenörskap. Det fanns en brist på medier som lyfte fram verkligheten kring entreprenörskap, allt är inte fluffiga rosa moln, och bloggen Entreprenörden föddes. Ur bloggen uppstod mottot ”Jag gör Sverige rikare på entreprenörer” och nu erbjuds föreläsningar, affärsrådgivning och event för nya entreprenörer. Idén etablerade sig när grundaren Klara-Maria Mach inte fick någon hjälp när hon startade med sitt företagande och nu vill hon hjälpa dem som är i samma läge.

Entreprenörddagen är ett varumärke under Entreprenörden.

Vi som driver Entreprenörddagen

Klara-Maria Mach GRUNDARE OCH MODERATOR
Karin Johansson EVENTKOORDINATOR
Adam Byström KOMMUNIKATIONSSTRATEG
Henrik Johansen TEKNISKT ANSVARIG